Eenvoud in Complexiteit

Over ons

Kuunders Technoworks B.V. is een flexibel en vooruitstrevend bedrijf dat voor ieder technisch vraagstuk een innovatieve en kwalitatieve oplossing levert. Met ons oog gericht op de machinebouw zijn wij in staat om naast een volledig uitgewerkt 3D model ook compleet geproduceerde machines, machineonderdelen of gereedschappen op te leveren. Door onze uitgebreide ervaring en nuchtere manier van denken opereren wij in vrijwel elke branche en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Kuunders Technoworks staat dan ook voor efficiëntie, degelijkheid en betrouwbaarheid.

Sinds juli 2014 zijn wij gevestigd in Bakel en beschikken wij over alle benodigde middelen en gereedschappen om machines te construeren en te bouwen. Voor informatie over onze geleverde diensten en onze reeds gerealiseerde projecten kunt u vrijwel alles vinden op deze website. Mocht u meer informatie willen, een vraag hebben of een afspraak willen maken neemt u gerust even contact met ons op.

Werkwijze Kuunders Technoworks

Dankzij de hands-on mentaliteit en het logisch boerenverstand van onze Engineers en Productiemedewerkers, is Kuunders Technoworks in staat om op een laagdrempelige wijze kwalitatief hoogwaardige machines af te leveren bij multinationale bedrijven. Bij Kuunders Technoworks B.V. staat de klant altijd centraal in het proces.

 

Werken bij Kuunders Technoworks

Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde vakidioten die samen met ons iets moois willen neerzetten. Als één van de aspecten binnen ons bedrijf jou aanspreekt en je het leuk vindt om deel uit te maken van een hecht team, neem dan gerust contact met ons op. Bel of stuur een e-mail, en we nodigen je graag uit voor een gezellig kopje koffie.